Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλιση Κατοικίας Επιχείρησης

Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλιση Αυτοκινήτου Μηχανής

Ασφάλεια Κατοικίας


Το χτίσατε με την καρδιά σας, εξασφαλίστε το με τη λογική σας.


Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλεια Κατοικίας

Το σπίτι σας στεγάζει την οικογένειά σας, τα όνειρά σας, τις αναμνήσεις σας. Έχετε επενδύσει σε αυτό και όχι μόνο οικονομικά. Για εσάς η έννοια "σπίτι" έχει ιδιαίτερη σημασία, που δεν περικλείεται μέσα σε τοίχους. Γι' αυτό φροντίζουμε να προστατεύουμε το σπίτι σας αλλά και όλα όσα σημαίνει για εσάς.

Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας σας προσφέρουν πρωτοποριακές καλύψεις που εξασφαλίζουν ολόκληρο το "σπιτικό" σας. Ταυτόχρονα τα νέα προγράμματα έχουν ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα, που κάνουν την ασφάλιση κατοικίας προσιτή για όλους.


Τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας


CLASSIC


Το πιο πλούσιο, βασικό πρόγραμμα της αγοράς. Περιλαμβάνει καινοτόμες καλύψεις και εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από μία σειρά συνηθισμένων απειλών. Για εκείνους που επιθυμούν μια οικονομική αλλά και ποιοτική ασφάλιση, που θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις υλικές ζημιές στην κατοικία τους.


EXTRA


Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλεια Πυρός Ένα πλήρες πρόγραμμα που επιπλέον σας εξασφαλίζει για κλοπή και μάλιστα προβλέπει κάλυψη για αυξημένο κεφάλαιο σε ειδικές περιπτώσεις. Περιλαμβάνει προστασία της ευθύνης που έχετε απέναντι σε τρίτους. Για εκείνους που επιθυμούν να συνδυάσουν ευρύτερη κάλυψη με ένα προσιτό κόστος, για να εξασφαλίσουν αυξημένη προστασία.


TOTAL


Σχεδιασμένο για το "αύριο" και για υψηλές απαιτήσεις, είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που δημιουργεί νέα δεδομένα. Με πρωτοποριακές καλύψεις προστατεύει εσάς και ό, τι σχετίζεται με το σπίτι σας με τον πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο τρόπο. Για εκείνους που έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις και ζητούν πλήρη κάλυψη χωρίς περιορισμούς, για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε συμβεί με τον καλύτερο τρόπο.


Η Ασφάλιση Κατοικίας ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτή!


Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλεια Κλοπής

Εκτός από πρωτοποριακές καλύψεις, τα νέα προγράμματα έχουν και πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης. Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσγειωμένες και προσιτές για όλους. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ύψος του απαλλασσόμενου ποσού, δηλαδή του ποσού της ζημιάς που πληρώνετε οι ίδιοι και να μειώσετε με αυτόν τον τρόπο τα ασφάλιστρά σας. Ακόμα μπορείτε να εξασφαλίσετε 5% έκπτωση, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.


Απαλλαγή VIP


Καμία δική σας συμμετοχή σε περίπτωση ζημιάς εκτός από 1% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου για τις καλύψεις καιρικών φαινομένων και διαρροής σωληνώσεων.


Απαλλαγή 1.000


1.000€ δική σας συμμετοχή για κάθε ζημιά και επιπλέον 1% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου για τις καλύψεις καιρικών φαινομένων και διαρροής σωληνώσεων.


Απαλλαγή 5.000


5.000€ δική σας συμμετοχή για κάθε ζημιά και επιπλέον 1% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου για τις καλύψεις καιρικών φαινομένων και διαρροής σωληνώσεων.


Απαλλαγή σεισμού


2% ή 4% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου.


 • Στοιχεία Επικοινωνίας:
 • Μάριος Κούστας
  Πολ. Κωνσταντά 15
  49100 Κέρκυρα

 • Τηλ.: 26610 48911
  26610 48913

 • Fax: 26610 34441
  Κιν.: 6977 808273

 • email: